Onsdagsswing

Föreningens återkommande socialdans!

Våra rutinerade DJ:s levererar beroendeframkallande swingmusik hela kvällen, och alla är välkomna vare sig du är inbiten dansare eller bara diggar musiken.
Nyhet denna vår är att vi flyttar in på Moriska Paviljongen i Folkets park, och vi byter dag till onsdagar. Ni är lika varmt välkomna hit!

Varje Onsdag

Läs mer om specifika datum i kalendern.

Tid

19.45-23.00

Plats

Moriska Paviljongen, Norra Parkgatan 2 i Malmö, se kalender för karta.

Inträde

50 SEK för medlemmar, 60 SEK för icke-medlemmar

medlems- & periodkort

Observera att periodkort förutsätter medlemskort! De torsdagar som föreningen ordnar dyrare tillställningar, t.ex. vid en bandkväll, ges motsvarande rabatt om 50 kr för de som innehar ett aktuellt årskort eller terminskort. Periodkorten är personliga kan endast köpas online!


Medlemskort – 100 kr

KÖP

Policys

Alkoholtillstånd

När vi som ideell förening hyr in oss i Moriska Paviljongen lokaler får det inte förekomma någon medhavd mat eller dryck (t.ex vattenflaskor från kursen). Detta för att inte Moriskan ska mista sitt alkoholtillstånd. Besökare är istället välkomna att ta del av barens utbud med bl. a. fullständig barmeny.


Brandskyddsregler

Inga lösa föremål (ex. väskor) får blockera brandvägar eller brandskyddsutrustning. Alla väskor och ytterkläder måste därför alltid hängas in i garderoben, vilket givetvis är gratis!

Moriskans personal kan flytta kläder som inte har hängts in i garderoben efter att danskurser har avslutats, och dessa kan sedan lösas ut mot en garderobsavgift på 20kr.