engagera dig


Om du vill hjälpa vår ideella förening finns flera möjligheter förutom att teckna medlemsskap. Man kan hjälpa till vid onsdagsswingen och olika event som vi arrangerar, anordna saker själv med stöd från oss samt ta sig an ett styrelseuppdrag. Ange gärna i formuläret nedan vad du kan tänka dig att hjälpa till med och klicka sedan ”skicka”.

Onsdagsswing

Stå i kassan för gratis inträde, Dj:a en halv kväll för gratis inträde, Dj:a en hel kväll för gratis inträde två kvällar, öppna eller stänga lokalen för gratis inträde.


Temakväll

Arrangera en onsdagsswing med ett speciellt tema!


Egen idé

Har du idéer om vad du tycker att Cats’ Corner ska anordna? Vill du till exempel anordna en kurs, hyra in ett roligt liveband och ha en stor livebandskväll i en särskild lokal?


Event

Vi behöver allt som oftast hjälp från frivilliga funktionärer i samband med olika event vi arrangerar, exempelvis Malmö Spring Jump och Dans på Stranden.


styrelseuppdrag

Intresserad av att ingå i styrelsen eller i valberedningen?


Lärare

Vill du undervisa något hos oss? Finns det något särskilt som just du är vass på, så får du gärna hålla en temakurs. Vill du bli en del av vår lärarkår och är grön på dansundervisning kräver vi dock att du undervisar med någon som varit lärare tidigare, som mentor.

Fields marked with * are required.